Published On: mar, ian. 21st, 2020

Zapada sau grade cu plus? Iata ce surprize ne-a pregatit vreme in urmatoarele 2 saptamani, in Braila

Prima ninsoarea se lasa inca asteptata in Braila. Miercuri, precipitatiile vor lipsi, singurul fenomen notabil prezent urmand sa fie vantul, care va sufla cu rafale de pana la 60-80 de km/h in Moldova, Baragan si Dobrogea. In restul tarii vantul va ramane relativ calm, iar inversiunile termice (reliefate prin nebulozitate de tip stratiform) se vor mentine. Temperaturile maxime se vor situa in general intre -4 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 0-5 grade in Banat si Crisana si 3-8 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu valori usor mai ridicate (de pana la 10 grade Celsius) asteptate a se inregistra in zonele deluroase.

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis prgnoza meteo pentru urmatoarea luna de zile.

Prognoza meteo saptamana 20.01.2020 – 27.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, in general, peste limitele specifice perioadei, indeosebi in regiunile extracarpatice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi deficitare in majoritatea regiunilor, dar mai ales in cele extracrapatice. Exceptie este posibil sa faca partea de nord a teritoriului, unde va exista o tendinta spre excedent.

Prognoza meteo saptamana 27.01.2020 – 03.02.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa peste limitele specifice perioadei, mai ales in regiunile sudice si estice. Cantitatile de precipitatii vor putea avea, in general, o tendinta usor excedentara in regiunile intracarpatice si vor fi apropiate de normalul perioadei in restul teritoriului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>