Published On: mar, ian. 28th, 2020

VIDEO: Teribilism sau figuri “made in Braila”? Si-a incendiat bolidul in plina strada / “Am facut un foc de tabara, mi-am dat foc la masina ca m-am plictisit de ea”

Gest necugetat a unui tanar din Braila.

Un tanar din Braila a decis sa-si incendieze propria masina si sa transmita live pe Facebook, acolo unde foarte multi prieteni au putut urmari cum flacarile inghit cu totul automobilul respectiv.

In aceasta dimineata, in jurul orei 5:00,  ISU Braila a fost anuntata de producerea unui incendiu cu actiune intentionata, pe strada Cazasului, in zona Lacu Dulce. La fata locului s-a deplasat o autospeciala de pompieri iar in jumatate de ora incendiul a fost lichidat, inainte ca acesta sa se extinda la casa din apropierea automobilului.

Proprietarul automobilului marca Bmw, un tanar de 29 de ani, era prezent la fata locului. Piromanul a facutt live pe Facebook in timp ce declansa incendiul din interiorul autoturismului. El a dat foc scaunului din stanga, iar dupa cateva minute, toata masina era in flacari. Entuziasmat, a strigat ,,Am facut un foc de tabara, mi-am dat foc la masina ca m-am plictisit de ea”.

Inca nu se cunoaste motivul pentru care tanarul a recurs la acest gest, dar cert este ca gestul sau ar putea sa-i aduca o amenda consistenta.

IPJ Braila au demarat cercetari pentru a stabili cauzele si conditiile in care s-a produs acest eveniment.

Vom reveni cu amanunte!

VEZI IMAGINILE DE SENZATIE AICI:

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>