Published On: mie, ian. 22nd, 2020

VIDEO: Cu boul la… spalatorie / Tratament ca la “spa” pentru necuvantatorele cornute

S-a dus vremea in care boii erau folositi la muncile grele ale campului. Modernitatea a atins romanii, asta se stie, dar parca pe bacauani i-a lovit direct in cap. Sa vezi si sa nu crezi!!! Un veritabil pensionar isi iubeste atat de mult cele doua conute incat s-a gandit sa le ofere un tratament parfumat, de neuitat, un dus la spalatorie. Ce poate fi mai frumos decat un bou curat si frumos mirositor. Pesemne ca apoi avea vreo intalnire cu vreo junica pe maidanul satului. Ciudat este ca necuvantatoarele nu par a fi straine de dusul cu spuma, semn ca nu ar fi prima data cand ajung la …. “salon”.

Intr-un colt astepta cuminte si caruta fara de care pensionarul nostru nu ar fi ajuns la “spa”. Atelajul, plin de balegar pe roti, astepta linistit sa ii vina randul la baita de sambata.

Acum, nu stim cat costa un exterior la un bou, dar suntem siguri ca blana lucioasa si frumos mirositoare pe care au dobandit-o cele doua bovine,  merita sigur toti banii!!!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>