Published On: mie, ian. 22nd, 2020

Trei minori din Braila, amenintati cu cutitul pe strada, ziua in amiaza mare / Unul dintre ei, ranit, a ajuns la spital

Caz socant in Braila. In cursul zilei de ieri, 21 ianuarie, in jurul orei 14:15, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila au fost sesizati de catre UPU Braila, cu privire la faptul ca la unitatea medicala s-a prezentat un minor, in varsta de 15 ani, din Braila, care ar fi fost agresionat.
In urma verificarilor efectuate, s a stabilit ca in jurul orei 14:00, un timp ce se afla pe Calea Calarasilor, ar fi fost abordat de doua persoane, care l-ar fi amenintat si l-ar fi intepat cu un cutit, cu scopul de a le da bani.
Totodata, folosind aceeasi metoda, ar fi abordat alti doi minori, ambii in varsta de 16 ani, din Braila, de la care ar fi sustras si o tigara.
Cei doi tineri nu au suferit vatamari corporale.
Politistii i-au identificat pe raza municipiului, pe doi minori, cu varstele de 10, respectiv 17ani, banuiti de comiterea faptelor.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la talharie calificata si talharie calificata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>