Published On: vin, ian. 10th, 2020

Sapunul, apa si braileanul / O comedie marca Primaria Braila

S-a inventat apa, dar impreuna cu gelul de dus dat de Primarie Braila, face minuni!

Despre braileni se vorbeste ca ar fi cutitari, pesti, ba ca sunt moldoveni dar sa ajungi in asa hal in care sa ii faci… nespalati… Totul pana aici!

Mai nou Primaria Braila isi propune sa puna in aplicare Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, certate cu apa si sapunul. De periuta de dinti ce sa mai spunem, un accesoriu demn de ignorat pentru multi. Pai, ce sa spele bietii muritori daca printre dinti nu le ramane mare lucru?

Sa intelegem ca mai marii urbei insinueaza ca brailenii sunt nespati? Atata timp cat metrul cub de apa il costa pe brailenul de rand aprope 8 lei, unul dintre cele mai ridicate tarife din tara, ce pretentii mai ai sa se spele des? Ajungi mai ieftin daca iti cumperi un deodorant de acesti bani se te dai 2 saptamani din el. Sunt brailenii mai putini curati decat populatiile altor orase, tari? Nu stiu ce sa cred. Igiena nu are de a face cu nationalitatea, etnia, culoarea pielii, ci tine de respect dar si de nivelul de saracie. Iar, daca ne gandim ca anul trecut, dezvoltarea economica a cam ocolit Braila, ne cam da de gandit.

Prin programul ce intentioneaza sa ofere periute de dinti si gel de dus cu aroma de “peste de Dunare” se crede ca se poate scapa Braila de “scocsii” din mijloacele de transport in comun. Scuzati-mi obraznicia dar, as indrazni sa il contrazic pe domnul primar. Acum, nu ai de unde sa stii daca sapunul va fi folosit, sau daca va fi vandut, pe sub mana, in Piata Mare, fara a fi vazut de privirea agera a doamnei Mieluta. Va inflori o concurenta neloiala cand periutele de dinti vor fi vandute la 2 lei bucata, gandindu-ne ca in magazin o iei cu 6 lei. Si uite asa vor aparea cei mai mari evazionisti din Braila, care se vor “imbogati” pe spinarea, si asa cocosata, a Primariei Braila.

Nicusor va multumeste pentru curatele intentii!!!!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>