Published On: lun, ian. 6th, 2020

Romania sare in ajutorul Australiei / Simona Halep doneaza bani pentru victimele incendiilor devastatoare

Jucatoarea Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a sari in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill.

Alti jucatori din intreaga lume au dat curs unul apel facut de tenismenul australian Nick Kyrgios de a dona cate 200 de dolari australieni de fiecare data cand vor reusi un as in cursul meciurilor.

Halep a precizat insa ca acesta nu este punctul ei forte : „Stiti ca iubesc Australia, dar stiti si ca nu dau multi asi. Vreau sa ajut si promisiunea mea este urmatoarea: de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Asa sigur voi strange multi bani”, a scris Simona pe Twitter. Dupa anuntul ei, Darren a declarat ca va dona si el cate 50 de dolari.

“Bine jucat, Simona! Voi da si eu cu tine 50 de dolari pentru fiecare izbucnire nervoasa! Asa ca, pentru prima data, iti voi spune ‘Bravo’!”, a raspuns australianul.

Simona Halep va participa in aceasta luna la turneele de la Adelaide (incepand cu 13 ianuarie) si Australian Open (incepand cu 20 ianuarie).

Lumea tenisului, aflata in Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat in vederea strangerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetatie, a doua zi dupa apelul lansat in acest sens de Nick Kyrgios.

Presedintele Tennis Australia Craig Tiley a anuntat organizarea de evenimente pentru strangerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei si la alte turnee prevazute in perioada urmatoare.

Pana acum zeci de mii de australieni au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele pentru a fugi din calea incendiilor de vegetatie, agravate de conditiile meteorologice catastrofale.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anuntat ca experti medicali vor supraveghea conditiile de joc si meciurile vor fi suspendate daca este cazul.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>