Published On: mar, ian. 21st, 2020

Revoltator! / Scarile blocurilor din Braila au devenit raiul derbedeilor!

Un grup de tineri care jucau barbut intr-o  scara de bloc au fost intrerupti de jandarmi, care le-au dat amenzi usturatoare.

Luni, in jurul orei 19:00, in urma unei sesizari telefonice efectuate la dispecerul de serviciu al Jandarmeriei Braila, venite din partea unui locatar indignat de faptul ca mai multi tineri tulbura linistea si ordinea publica, folosind un limbaj nepotrivit, un echipaj de jandarmi a fost dirijat pe strada Aleea Cocorilor din cartierul Viziru.

Ajunsi la fata locului, jandarmii au identificat sase tineri cu varstele cuprinse intre 15 si 19 ani care jucau jocul de noroc “barbut”.

Zarurile nu au fost norocoase pentru tinerii “barbutisti”, ei fiind sanctionati contraventional conform Legii 61/1991 cu suma totala de 2650 lei, iar suma de 151 lei care rezultata in urma jocului de noroc a fost ridicata pentru a fi confiscata.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>