Published On: joi, ian. 9th, 2020

Pro Romania ramane in doi oameni / “Nu vrem interlopi in partid”, spun cei ramasi alaturi de Ponta

Dupa ce a facut fata cu greu primului val de demisii, Pro Romania Braila este ca si inexistenta. Nimeni nu mai crede in partidul lui Victor Ponta, mai ales dupa ce s-a vazut “magealacul” cu PNL prin care, in mod ilegal si imoral, liberalii l-au mituit pe Ponta cu 10 miliarde de lei vechi pe luna, printr-o Hotarare de Guvern absolut fantasmagorica.

Reusind cu greu sa recupereze capitalul de imagine pierdut, mai ales dupa ce Catalin Iordache a realizat un interviu fabulos cu Victor Ponta, interviu urmarit de aproximativ 100.000 de persoane, acum, presedintele PRO Romania se confrunta cu o noua provocare: membrii fideli ai lui Ponta ii intorc spatele, pentru ca Ionut Razmerita, cel despre care PRO Romania afirma ca i-a acordat o ultima sansa, este total indezirabil pentru membrii partidului.

Astazi, 18 filiale, nou create in comunele din Braila, au decis sa ii intoarca spatele lui Ponta, dupa ce Razmerita a facut “curatenie” printre membri, eliminandu-i pe cei care sunt creditorii de ani de zile ale actualului sef al Pro Romania. Practic, Pro Romania ramane cu doi membri, Cosmin Razmerita si Conu Gabriel Musceleanu, recunoscut de braileni ca fiind un bisnitar care a lucrat la show-ul Hotelului “Traian” din Braila. Cei doi i-au propus lui Ponta sa o puna pe Simona Draghincescu “ca candidat” (sic!) la functia de primar, in ciuda faptului ca “tzatza” de la piata este recunoscuta oficial ca fiind turnator la Securitate.

In contextul revenirii lui Mihai Tudose la PSD, Pro Romania se aliniaza in urma “partidului-mama”, partidul lui Ponta fiind un simplu apendice gata sa fie extirpat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>