Published On: mar, ian. 7th, 2020

Penibil! Gafa de proportii a Casei Judeteane de Pensii Braila/ Telefon trantit in nas…. Ministrului Muncii

Casa Judeteana de Pensii Braila a picat testul Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, dupa ce angajatii i-au TRANTIT  telefonul in nas, fara sa stie cu cine stau de vorba. Totul s-a intamplat pe 24 decembrie, cand Violeta Alexandru, noul Ministru al Muncii a testat abilitatea angajatilor caselor de pensii de a rezolva problemele cetatenilor de rand. Dezamagirea a aparut inca de la primele apeluri, cand nu mica i-a fost mirarea vazand ca in multe judete nu a raspuns nimeni la telefon. Din 41 de institutii, doar 12 au raspuns la telefon, iar printre cele care au raspuns s-a numarat si Braila. Dupa primul ALO a urmat dezastrul. Angajata din Braila a ignorat cu desavarsire problema expusa de doamna de la celalat capat al firului, nestiind desigur ca sta de vorba cu Ministrul Muncii. Braileanca a intrerupt-o brusc, incercand sa ii faca legatura catre un numar unde, dupa o perioada destul de lunga de asteptare, apelul a fost intrerupt brusc. Aceasta situatie penibila a irita-o extrem de mult pe Violeta Alexandru, care a cerut sa fie notat cazul. Intreaga actiune a fost filmata!

“Am facut, in zilele lucratoare dinainte de Craciun, un simplu test. Am telfonat fiecarei Case Judetene/locale (pentru Bucuresti) de Pensii. Iata doar 10 apeluri in filmarea de mai jos. Am vrut sa am propria opinie, in completarea experientelor pensionarilor care mi-au trimis mesaje pe aceasta tema. Sunt probleme si cu modul in care se vorbeste pensionarilor care ajung la Casele de Pensii. In 2 saptamani, lucrurile se vor schimba” a precizat Ministrul Muncii.

La minutul 2 din filmarea de mai jos puteti face cunostinta cu  “profesionalismul”  angajatei Casei de Pensii Braila!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>