Published On: joi, ian. 23rd, 2020

Pazea, trece avocatul turmentat! / Un sofer beat din Braila a avariat mai multe masini

Aseara, in jurul ore 19:00, un sofer brailean in varsta de 40 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Hipodrom din oras, a pierdut controlul volanului si a intrat in opt autoturisme parcate, pe care le-a avariat serios, masina oprindu-se intr-un stalp de electricitate.

Soferul vinovat nu este nici mai mult, nici putin decat cunoscutul avocat brailean Alin Dimache.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, soferul era sub influenta bauturilor alcoolice si a lovit, opt autoturisme parcate pe o strada din Braila, dupa ce a pierdut controlul masinii intr-o curba.

El a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si a rezultat ca avea o imbibatie alcoolica de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Nu au fost persoane ranite.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>