Published On: lun, ian. 27th, 2020

Panica intr-o cladire din Braila! / Branzaria din coltul blocului, in flacari!

Sambata seara, la ora 23:26, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu 2 ASAS pentru stingerea unui incendiu la o unitate de alimentatie publica situata la parterul blocului B15 de pe strada Rosiori, la intersectie cu strada Scolilor.

Incendiul a fost semnalat de locatarii din bloc care au vazut flacarile care se apropiau de conductele de gaze pe ferestrele unitatii respective situate inspre curtea interioara a blocului.

La fata locului au venit si echipele de la Distrigaz si Electrica, care au intrerupt furnizarea energiei electrice si a gazelor pana la lichidarea incendiului.

Au ars 4 ferestre termopan din PVC, grasimea de pe aragaz si de pe perete. S-au degradat peretii din celelalte incaperi ale locatiei pe o suprafata de circa 100 mp, si fatada blocului pe o suprafata de aproximativ 20 metri patrati.

Cauza probabila a fost din cauza unui aparat de gatit nesupravegheat, cel mai probabil lasat in functiune sau supraincins.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 23:59 si nu au fost raportate victime, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Braila.

Desi, ultimul control a fost efectuat in 2017, blocul nu se supune actualei legislatii de autorizare de securitate la incendiu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>