Published On: mie, ian. 8th, 2020

Mihai Tudose revine in PSD sa garanteze sponsorilor sai ca isi vor lua banii din lucrarile podului peste Dunare

Concurentul lui Liviu Dragnea in PSD pentru lucrari pe bani publici revine in PSD. Dupa ce firma la care fosta vanzatoare la paine, Corina Tudose, a ajuns director de marketing, a incasat milioane de euro din bani publici pentru refacerea drumurilor din teleorman si nicidecum din Braila, Mihai Tudose revine sa-si multumeasca si alti parteneri de afaceri.

Revenirea lui Tudose este numai pentru a impulsiona deconturile catre firma tancrad SRL, firma care l-a sponsorizat “la negru” pe Tudose pentru a parea ceea ce nu a fost niciodata: un om dedicat celor care l-au votat. Tudose statea foarte bine in capitala Belgiei, dar “creditorii” politici l-au rechemat pentru a-si face ordine in “datoriile” pe care le avea inca din perioada in care cocheta cu primul mandat de parlamentar.

Credincios celor care l-au cocotat pe acest samianalfabet in ditamai functiile, Misu Tudose s-a conformat si a revenit in PSD pentru a face in asa fel incat datoriile sale sa fie sterse. De la niste zeci de banale telefoane mobile folosite in campaniile electorale pana la cererile de milioane de euro catre firme care ar fi putut castiga proiecte importante in Braila si Galati, Tudose s-a inglodat in “datorii”. Acum a venit vremea sa le plateasca! Inclusiv catre Presedintele Romaniei, semianalfabetul Johannis.

Ca primarul Dragomir este cel care “l-a recomandat”, nu este de mirare, cunoscut find faptul ca Tudose a intervenit personal pentru rezolvarea unui dosar aflat la IPJ Braila in care actualul primar Dragomir era implicat.

Ca presa platita cu reclama si porci in miez de noapte nu va spune nici “pas”, este un motiv pentru care cei doi golani, Tudose si Dragomir, se dau astazi in stamba pozand in aparatorii democratiei nu ne mira. Ce nu stim inca este cum vor face cei doi sa-si multumeasca si femeile din jurul lor, ca deh, pana si Constitutia impune sa fie si ele bagate in seama.

Nu ne ramane sa asteptam decat momentul in care Tudose si Dragomir sa anunte ca PSD nu a murit si se simte bine mersi, chiar daca supureaza prin toate gaurile!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>