Published On: sâm, ian. 4th, 2020

Mihai Tudose ramane fara SPP / Acesta era motivul pentru care era curajos in piata de zarzavat din Ianca

Transfugul Mihai Tudose ramane fara SPP! S-a dus vremea in care Tudose zburda liber, sub privirile vigilente ale serviciului de protectie, prin pietele brailene, in cautare de voturi pentru un partid sau altul. Au trecut 2 ani de cand Tudose nu mai este prim ministru.

De acum, va fi cam greu sa umble prin targuri fara sa fie scuipat si huiduit de cetateni pentru ca a facut…. NIMIC. Dar, sa nu ne panicam si sa nu ne facem griji degeaba in privinta sigurantei acestuia. Chiar si fara serviciile de paza si protectie tot mai aduna el vreo doi-trei slugarnici “de’Braila”, care sa ii apere fata de flegma cetatenilor, in scurtele vizite prin oras. A mai legat si omul cateva “prietenii” care, vreodata, la nevoie se pot face scut impotriva furiei muritorilor de rand.

Poate doar in Teleorman sa aiba parte de mai multa siguranta Misu, daca ne amintim ca  EN Electric Proiect Office SRL, firma aflata in sfera sa de influenta, continua sa primeasca lucrari de milioane de euro in Teleorman.

Speram ca decizia de a ramane fara SPP se refera si la masina ultradotata a serviciului pe care o conducea Tudose sau acolitii lui, “dotata” cu sistem Tetra, iar daca pe spate scria Skoda, sub capota avea un motor de Audi 3000.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>