Published On: mie, ian. 22nd, 2020

LISTA lui RAZMERITA este FAKE / Credibilitatea Pro Romania se clatina din temelie

Credibilitatea pe care (inca!) conducerea Pro Romania incerca sa o afiseze incepe sa se clatine, din temelie. Temelia,  fiind reprezentata de “intai statatorul miruit” Razmerita, cladita pe minciunele. Una dintre acestea reprezinta lista  cu membrii de partid (“marea baza de date”) pe care presedintele filialei Braila se lauda ca a pus mana, chiar in ziua in care seful cel mare a ajuns la Braila. Concidenta sau noroc? Cel care i-a dejucat minciuna lui Razmerita este chiar posesorul acestei mult dorite liste, seful de cabinet al deputatei Meirosu Emilia, fara stirea careia, acesta nu face niciun pas, nici macar pana unde merge regele pe jos. Moroianu Mangdelus a declarat telefonic, pentru INFOBRAILA, ca aceasta lista este in posesia lui, si ca, nici nu i-a dat-o lui Cosmin Razmerita, nici nu i-o va da. Concluzia, LISTA LUI RAZMERITA este FAKE!!

“Hartia (nr. lista cu membrii Pro Romania Braila) este la mine. De ce sa ii dau lui Razmerita, sa faca rau la oameni? Eu sunt administrator la toata baza de date pe care a avut-o PRO Romania la Braila. Si nu imi bat joc de nimeni. Eu nu le-o dau.  Nu pleaca nici hartie fara stirea mea. Eu sunt omul Emiliei Meirosu. Fara stirea doamnei eu nu fac nimic”, a declarat Moroianu Mangdelus, pentru INFOBRAILA.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>