Published On: mar, ian. 28th, 2020

In atentia persoanelor care doresc rezervarea locurilor de parcare in parcarile de resedinta din Municipiul Braila

Incepand cu data 13 ianuarie 2020 rezervarea unui loc de parcare in parcarile de resedinta din Municipiul Braila se poate face numai prin intermediul “Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta” (https://www.supagl-primariabraila.ro.), on-line sau la sediul S.U.P.A.G.L. Braila din str. Marasesti nr. 39, cu sprijinul reprezentantilor institutiei. Plata rezervarii locului de parcare se poate face on line (in cazul rezervarilor on line), prin numerar, POS sau Ordin de plata (pentru rezervarile la sediul S.U.P.A.G.L. Braila).

Persoanele fizice sau juridice care s-au aflat intr-o relatie contractuala cu institutia noastra pana la data de 31.12.2019 au drept de preemtiune pentru rezervarea aceluiasi loc de parcare pana la data de 31.01.2020. Dupa aceasta data locul devine disponibil si poate fi rezervat de orice persoana fizica sau juridica care-l solicita prin intermediul “aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta”.

Persoanele care au fost inregistrate la S.U.P.A.G.L. Braila cu cereri pentru ocuparea locurilor de parcare disponibile in parcarile de resedinta si care au fost contactate in cursul lunii decembrie pentru a-si exprima optiunea pentru un anumit loc de parcare sunt invitate pana la data de 31.01.2020 la sediul institutiei, birou / ghiseu Parcari (camera nr.7), pentru ridicarea dovezii de rezervare a locului solicitat si plata tarifului de parcare. Dupa aceasta data locul devine disponibil si poate fi rezervat de orice persoana fizica sau juridica care-l solicita prin intermediul “aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta”.

Program cu publicul
la sediul S.U.P.A.G.L. Braila

luni- miercuri : 08,00 – 15,00,
joi 08,00 – 18,00,
vineri 08,00 – 12,00.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>