Published On: joi, ian. 9th, 2020

Imaginile CRUZIMII, in Braila/ Catelusa cu labutele sectionate si necrozate, lasata in agonie. ESTE MUTILATA!

Cruzime fara margini, la Braila! Imagini cu un puternic impact emotional. S-a dezlantuit iadul pe trupul firav al unui patruped, care a avut nenorocul sa isi duca zilele in Braila. O catelusa a fost gasita agonizand pe strada Ramnicu Sarat, cu labutele pline de rani, care sugereaza un caz de cruzime si nu accident, un picior amputat complet, iar cele 2 din fata sectionate si necrozate.

Umanitatea nu se invata la scoala, ci in familie, pleaca din suflet si se concretizeaza in fapte bune. Daca nu esti in stare sa oferi o mangaiere unul suflet nevinovat, fa bine si ignora-l. Nu incerca sa ii faci suferinta si mai mare, nu il osandi, nu iti descarca pe el frustrarile tale de biped oropsit. In Braila, lucrurile au luat-o intr-o directie inumana, sadica, nefireasca si neaprobata. Vedem din ce in ce mai des catei chinuiti si pisicute intinse pe asfalt. Pre putini ingeri care sa ii traga din ghearele mortii si sa lupte pentru ei, prea multi bolnavi, negri la suflet.

Bestialitatea, barbaria cu care unii indivizi aleg sa actioneze poate pentru amuzament, din frustrare sau din dorinta de a-si exterioriza superioritatea asupra necuvantatoatelor a devenit o adevarata problema, un adevarat fenomen social in zilele noastre care cu greu poate fi monitorizat, respectiv stopat. Numarul socant al cazurilor de cruzime la animale raportate in fiecare zi este doar o mica parte dintre cele care se petrec, de fapt, in realitate pentru ca cele mai multe cazuri, din pacate, nu sunt niciodata raportate.

Ieri, o braileanca, activista pentru drepturile animalelor, a prezentat un caz de cruzime inimaginabila, o catelusa maltartata si lasata in agonie in apropierea unui hipermarchet, la iesire din oras. A fost gasita cu labutele pline de rani, un picior amputat complet si cu cele doua din fata sectionate si necrozate. Cu ajutorul unor ingeri cu chip uman, a fost preluata, urmand sa ajunga astazi la un cabinet veterinar din Galati, specializat in ingrijirea unor rani atat de grave.  Poate va avea noroc sa isi revina, iar ingerilor care i-au dat o sansa la viata le uram din suflet toate cele bune. Cazul a ajuns si la politie care a deschis un dosar penal pentru ranirea sau schinguiurea animalelor.

In Romania, violenta impotriva animalelor este prevazuta ca infractiune si se pedepseste cu inchisoarea intre 1 si 3 ani.

De asemenea, vinovatii nu vor mai avea voie sa detina animale pentru 5-10 ani.

Asta, in cazul in care bestiile sunt identificate. In multe cazuri, noi, oamenii de rand putem vedea doar urmarile masacrului, animale sacrificate pentru o placere bolnava.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>