Published On: mar, ian. 14th, 2020

Ieri a fost ziua cutitarilor, in Braila / Injunghieri si jaf in miez de noapte

De la bal, la spital.

O petrecere banala, a ajuns sa se incheie cu injunghieri. Un cunoscut agresor, care in trecut avea o placere in a hartui angajatele mai multor case de pariuri din oras, a comis-o grav de data asta.

In cursul serii de luni, participand la un gratar in curtea interioara unui bloc, barbatul in cauza, ar fi avut un conflict cu un alt concetatean si dupa un schimb de replici dure, l-ar fi injunghiat. Victima a ajuns in stare grava la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale. In acest moment se afla la Terapie.

In conflictul lor, au intervenit si alte persoane, unde la randul lor au fost injunghiate, fara nicio ezitare, apoi a fugit de la locul faptei. Un vecin, a sesizat Politia, cu privire la incident. Persoanele in cauza au fost transportate la Spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cel banuit de comiterea faptei, s-a prezentat de bunavoie la sediul politiei.

In acest moment se efectueaza cercetari asupra modului in care a fost savarsita fapta.

Tot ieri, in miez de noapte un angajat al fast food-ului ,,La Grecu”, a fost talharit de suma de 22 de mii de lei, din incasarile societatii. Politistii au fost sesizati de un alt coleg de al lui, cu privire la amenintarea din partea a doi indivizi cu cagule si un cutit. Cei doi talhari au disparut cu banii, fara urma. In continuare, politistii desfasoara activitati de localizare a celor doua persoane, intocmindu-se dosar penal pentru talharie calificata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>