Published On: joi, ian. 16th, 2020

Esti in cautarea unui loc de munca? Acum este momentul / Peste 150 de locuri vacante te asteapta

Numarul total de locuri vacante comunicat de angajatori: 151 locuri vacante, in urmatoarele ocupatii:

Director institutie publica (director grad II, la Serviciul de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala Braila) vechimea in specialitatea studiilor necesare minim 5 ani si o experienta de minim 3 ani intr-o functie de conducere, corespunzatoare studiilor absolvite, studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalente, in domeniul Stiintelor ingineresti.

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRAILA – Piata Independentei nr. 1, tel/fax. 0239.619.180, site: www.primariabraila.ro. Termen depunere dosar pozitia 1: 15.01.2020. Concurs pozitia 1: 23.01.2020. Termen depunere dosar pozitia 2: 15.01.2020. Concurs pozitia 2: 27.01.2020. Termen depunere dosar pozitia 3: 29.01.2020. Testare calculator pozitia 3: 11.02.2020. Concurs pozitia 3: 17.02.2020

Director institutie publica (director grad II, la Serviciul de Transport Public Local de Calatori si Administrare Portuara Braila) vechimea in specialitatea studiilor necesare minim 5 ani si o experienta de minim 3 ani intr-o functie de conducere, corespunzatoare studiilor absolvite, studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalente, in domeniul Stiintelor ingineresti.

Consilier administratia publica (consilier, clasa I, grad profesional superior) vechime minim 7 ani, studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte economice, administrative.

Consilier juridic (consilier juridic debutant) studii superioare juridice, specializarea drept, nu se solicita vechime. CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL BRAILA. DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA. B-dul. Alexandru Ioan Cuza nr. 134, tel/fax. 0239.629.322 / 0239.614.174. Persoana de contact: Leoca Virginia. Termen depunere dosar: 29.01.2020 ora 16:00. Concurs: 10.02.2020

Inspector de specialitate in administratia publica (inspector asistent) studii superioare absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, vechime 1 an.

Lucrator gestionar (locul de munca se afla in Loc. Chiscani, Judet Braila) studii medii, cunoasterea legislatiei in vigoare cu privire la specificul activitatii de gestiune, cunostinte utilizare PC (Word, Excel), nu se solicita vechime      SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA. B-dul. Alexandru Ioan Cuza nr. 5, Targu Jiu, Gorj, tel/fax. 0372.819.751 / 0253.227.289, Persoana de contact: Olaru Sorin, email: office@ceoltenia.ro. Termen depunere dosar: 16.01.2020 ora 15:00 – la sediul Sucursalei Electrocentrale Chiscani, tel. 0239.611.550. Concurs: 22.01.2020

Agent de securitate – vechime minim 1 an, 8 clase, calificare, atestat.

Calcatoreasa lenjerie – vechime minima in domeniu 3 ani.

Coafor – scoala generala, calificare.

Confectioner – asamblor articole din textile minim 10 clase, vechime in domeniu minim 5 ani.

Croitor – calificare debitator semifabricate scoala generala, vechime in domeniu 1 an.

Electromecanic masini si echipamente electrice – scoala generala, calificare de electromecanic.

Frizer – scoala generala, calififcare.

Gestionar depozit – scoala profesionala, cunostinte minime de operare calculator.

Inginer agronom – studii superioare.

Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze.

Lacatus constructii metalice si navale   scoala profesionala / curs calificare.

Maistru mecanic – studii medii.

Mecanic agricol – scoala generala, vechime in domeniu minim 3 ani.

Mecanic auto – vechime 1 an in domeniu, calificare.

Merceolog – studii medii, experienta, vechime in domeniu minim 1 an.

Montator subansamble – scoala generala, vechime in domeniu 1 an.

Muncitor necalificat in industria confectiilor 8 clase, vechime in domeniu 2 ani.

Muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – minim 8 clase, PERSOANA INCADRATA IN GRAD DE HANDICAP.

Operator introducere, validare si prelucrare date – studii medii, experienta, vechime in domeniu minim 1 an.

Spalatoreasa lenjerie.

Strungar la masini de alezat – scoala profesionala / curs calificare.

Strungar la masini de prelucrat in coordonate – scoala profesionala / curs calificare.

Strungar universal scoala profesionala / curs calificare.

Sudor scoala profesionala / curs calificare.

Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces studii liceale, fara cazier.

Tractorist – scoala generala, vechime in domeniu minim 1 an.

Ucenic (confectioner asamblor articole din textile)  scoala generala.

Ucenic (strungar) minim 10 clase.

Vanzator – scoala generala.

Vopsitor – scoala generala, vechime in domeniu 1 an.

Vopsitor industrial scoala profesionala / curs calificare.

Persoanele, neinregistrate in evidenta A.J.O.F.M. Braila, care solicita un  loc  de munca, se vor prezenta la sediul agentiei din bdul. Dorobantilor nr. 603 – 605; Agentia Locala Braila, str. Sergent Tataru, nr.2, Corp B, etaj 3 (in curtea liceului Mihail Sebastian), Punctul de lucru Faurei, sau Punctul de lucru Insuratei, cu urmatoarele documente: act de identitate – original si copie; acte de studii si calificare – original si copie; carnetul de munca, daca este cazul; adeverinta medicala, cu mentiunea “apt pentru munca” sau “clinic sanatos”, cu eventuale restrictii  medicale.

Angajatorii care isi au sediul, respectiv domiciliul in judetul Braila au obligatia sa comunice toate locurile de munca vacante, in termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora. Nerespectarea acestei prevederi legale constituie contraventie si conduce la aplicarea unor amenzi intre 3000 lei  si 5000 lei.

Angajatorii au obligatia sa comunice agentiilor pentru ocuparea fortei de munca teritoriale, ocuparea locurilor de munca vacante care au fost comunicate potrivit legii, in termen de o zi de la data ocuparii acestora, in conditiile legii. In cazul necomunicarii angajatorul se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei.

Angajatorii care au incadrat in munca, conform legii, persoane din randul beneficiarilor de indemnizatii de somaj au obligatia de a anunta in termen de 3 zile agentiiile pentru ocuparea fortei de munca la care acestia sunt inregistrati. Neindeplinirea acestei obligatii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 lei  la 10000 lei.

Neutilizarea C.O.R. (Codul Ocupatiilor din Romania) constituie contraventie si conduce la aplicarea unor amenzi intre 3000 lei si 5000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>