Published On: mie, ian. 15th, 2020

Doi copii din Braila, de 12 si 14 ani, au terorizat orasul vecin / Cei 2 “pericol public” au dat iama in toate masinile ce le-au iesit in cale

Pe 9 ianuarie, doi minori, cu varstele cuprinse intre 12 si 14 ani, din Braila,  ajunsi cu trenul in Buzau dintr-un soi de teribilism, au pus pe jar intregul oras. Vazandu-se in gara din Buzau, si-au dat seama ca nu au bani si au hotarat sa faca rost. De aici a urmat un intreg lant al infractionalitatii. Cum au iesit din gara, au luat la rand toate masinile parcate. Din autoturismele neasigurate au sustras bunurile lasate la vedere.
In noaptea de 9 spre 10 ianuarie, cei doi minori au furat masina unei buzoience de 32 de ani, care a lasat automobilul cu cheile in contact in fata casei. Cei doi minori au luat autoturismul persoanei vatamate si, desi nu aveau drept de a conduce, si s-au plimbat pe mai multe strazi din zona comiterii faptei. Ulterior au abandonat autoturismul pe o strada din vecinatate. Autoturismul ar fi fost condus de catre braileanul de 14 ani.
In aceeasi noapte, minorii au pagubit si un alt buzoian, in varsta de 44 de ani, care si-ar fi lasat la randul sau masina neasigurata in fata casei pe timpul noptii. in acest caz au sustras din masina bunuri si bani, creand proprietarului un prejudiciu de 1000 de lei.
De asemenea, au incercat sa sustraga bunuri dintr-un al treilea autoturism lasat neasigurat in fata unui imobil, apartinand unui buzoian de 44 de ani, insa fara a cauza vreun prejudiciu.

Pe 13 ianuarie, cu ajutorul politistilor de la Biroul Transporturi, politistii buzoieni au reusit sa identifice cei doi faptasi, pe teritoriul Brailei. Politistii au recuperat prejudiciul in totalitate, prejudciu ce a fost restituit partilor vatamate. Pe numele celor doi minori braileni s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat, tentativa de furt calificat dar si pentru conducere fara drept. Ancheta isi urmeaza cursul“, a declarat purtatorul de cuvant IPJ Buzau, pentru Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>