Published On: vin, ian. 17th, 2020

Caz oripilant intr-o comuna din Braila  / “Emilia” a fost ucisa si apoi mancata, iar resturile date la caini

In cursul zilei de ieri, la ora 12:00, politistii au fost sesizati  de catre un angajat din cadrul Garzii Nationale de Mediu Braila, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Victoria s-ar fi comis o fapta de braconaj cinegetic.

Emilia, o gasca cu gat rosu a fost gasita, ieri, in curtea unui satean din Victoria, judetul Braila. Resturi din pasarea protejata de lege fusesera date …la caine. Langa bucati din ea s-au identificat emitatorul si inele ornitologice aplicate de specialistii din proiectul Safe Flight for Redbreasts.

Politistii s-au deplasat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca pe terenul unui consatean, in varsta de 52 de ani, se aflata resturi ce provin de la o pasare. Barbatul nu detine calitatea de vanator si nu este detinator legal de arma de vanatoare.

Alaturi de biologi, la Victoria se afla si autoritatile romane care ancheteaza acest caz – pentru ca este un posibil caz de braconaj. In continuare, se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si daca se intrunesc elementele constitutive ale vreunei infractiuni.

Emitator prin satelit

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>