Published On: mie, ian. 15th, 2020

Ati vazut-o? Disparitia misterioasa a brailencei Irina Scarlet / Declaratia sfasietoare a sotului disperat “IMI ESTE TEAMA SA NU FI AJUNS PE MAINI RELE”

Disparitie misterioasa in Braila! Scarlet Irina din Mircea Voda este disparuta de la domiciliu din data de 11 ianuarie 2020. Ultima data a fost vazuta sambata, in jurul orei 18.00, in stratia de microbuz din sat, care duce spre Braila.

“Sotia mea a disparut sambata de acasa. Suntem impreuna de 12 ani, nu am avut discutii. Sambata am muncit toata ziua la animale impreuna, iar pe la 4.30 ea a ramas sa mulga vaca. Dupa ce a terminat, a intrat in casa, unde eram eu si mi-a zis ca pleaca la nepotul meu de 11 ani, sa doama cu el, ca nora’mea era la munca. Este o casa la vreo 700 de metri de casa noastra. Cam dupa o ora si jumatate, am iesit din camera si am vazut telefonul ei lasat pe o masa, in bucatarie. L-am sunat pe nepotul meu si mi-a zis ca sotia mea nu a ajuns la el, ca este singur. Am iesit la poarta si am gasit bicicleta, cu care ea pleca deobicei la nepot, langa gard, afara. Am intrebat vecinii, dar nu stia nimeni de ea. Nici baiatul ei nu stia nimic. A doua zi, o fata din sat mi-a zis ca a vazut-o pe Irina, pe la ora 6, in statia de microbuz, care duce spre Braila. Nu avea motive sa plece de acasa. Nu am atins-o cu un deget! Stiam ca a avut o viata grea inainte. Bani avea, nu ii lipsea nimic. Vreau sa stiu ca este bine!!! Imi este teama sa nu fi ajuns pe maini rele. Plange nepotul dupa ea”, a declarat pentru Infobraila, Scarlet Panait, sotul disparutei.

Cand a plecat de acasa, Irina era imbracata cu o geaca de fas bleu-marin, blugi albastri, incaltata cu ghete iar in cap avea o caciula neagra. Din casa nu a luat nimic, in portofel avand doar 300 de lei.  In trecut, Scarlet Irina a suferit o depresie pe fondul unor probleme de sanatate, iar in urma cu un an a plecat de acasa cu trenul, dar a doua zi s-a intors.

Fotografia este facuta in martie, anul trecut, dar ea este neschimbata.

Daca o vedeti pe Irina Scarlet, apelati de urgenta 112 sau sunati la nr 0725671881, numarul sotului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>