Published On: mar, ian. 21st, 2020

Atentie braileni! / Daca ati cumparat acest produs, returnati-l imediat! Riscati sa va explodeze in fata

Vesti proaste pentru cei care isi fac cumparaturile la Carrefour Romania. Retailerul Carrefour a anuntat ca va retrage de la comercializare un produs vandut destul de bine. De asemenea, clientii care l-au achizitionat deja trebuie sa il returneze intr-un timp cat mai scurt.

Carrefour Romania va retrage aspiratorul vertical Klindo, in urma constatarii unor riscuri date de productia acestuia si recomanda clientilor care au cumparat deja acest produs sa il returneze in magazinul din care l-au achizitionat.

Consumatorii pot restitui produsul in perioada 16 ianuarie – 14 aprilie 2020, iar contravaloarea platita se va restitui integral, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal care sa ateste achizitia.

Motivul rechemarii produsului este ca a fost detectata o defectiune a sistemului de incarcare a bateriei, care poate determina supraincarcarea acesteia si explozia ei. Carrefour Romania nu a primit nicio sesizare din partea clientilor sai. Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situatii neplacute, Carrefour ia toate masurile de siguranta necesare.

Astfel, au fost retrase de la comercializare 873 de bucati, pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarata procedura de rechemare. Un formular de rechemare a fost afisat in toate magazinele Carrefour Romania in zonele de receptie clienti, la raft, in zona de comercializare a produsului si la punctul de informare EPCS (Electronice Photo Cinema Sound), precum si online, pe carrefour.ro.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>