Published On: vin, ian. 31st, 2020

Anunt

Share This
Tags

O.U.A.I. CA 1 MOTOPOMPE MOVILA MIRESII, anunță publicul interesat asupra luării de către APM Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII SECUNDARE DE IRIGAȚII A PLOTULUI DE IRIGAȚII CA I MOTOPOMPE MOVILA MIRESII DIN AMENAJAREA DE IRIGAȚII TERASA BRĂILEI”, propus a fi amplasat în județul Brăila, comunele movila Miresii și Gemenele extravilan: proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din județul Brăila, municipiul Brăila, Bdul Independenței, nr. 16, bloc B5, în zilele lucrătoare, între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>