Published On: lun, ian. 13th, 2020

A violat in cel mai marsav mod, iar acum este din nou liber, pe strazile Brailei

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, care in vara lui 2015 a violat o adolescenta de 17 ani dupa ce i-a administrat un calmant foarte puternic, a fost eliberat, dupa doar 3 ani de inchisoare. Condamnat initial la 8 ani de detentie, acesta a scapat executand mai putin de jumatate din pedeapsa, pe motiv ca are varsta trecuta de 60 de ani.
Condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, Viorel Milcu a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani.

Judecatorii Tribunalului Braila au respins ca nefondata, pe 10 ianuarie, contestatia formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Braila impotriva solutiei primei instante, din data de 9 decembrie 2019, care a admis cererea de liberare conditionata.

Mentine ca fiind legala si temeinica sentinta penala din data de 9.12.2019 pronuntata de Judecatoria Braila”, se arata in decizia Tribunalului Braila.

Condamnatul Viorel Milcu, care are peste 60 de ani, a putut beneficia de legea mai favorabila in acest caz, motiv pentru care el a fost deja eliberat din Penitenciarul Braila.
Dupa arestarea sa, politistii au audiat zeci de paciente care au fost internate in sectia de Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Braila incepand cu anul 2010, cele mai multe confirmand comportamentul deviant al asistentului medical.

Potrivit rechizitorului, asistentul le administra somnifere pacientelor, aspect confirmat de martore si scos in evidenta de fisele medicale ale acestora, de retetele existente in farmacia spitalului si de declaratiile medicilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>