Published On: joi, ian. 16th, 2020

A murit! / Lacrimi pentru celebrul Dwayne ,,The Rock” Johnson

Fostul luptator de wrestling Rocky “Soul Man” Johnson, tatal si antrenorul actorului Dwayne Johnson, a murit la varsta de 75 de ani.

Nu este cunoscuta momentan cauza mortii lui Johnson, care a fost inclus in WWE Hall of Fame in 2008. “Soul Man” a fost primul afro-american ajuns campion mondial ca membru al Soul Patrol, impreuna cu Tony Atlas.

Dupa ce s-a retras din sport, in 1991, el a inceput sa il antreneze pe fiul lui, The Rock, care si-a inceput cariera tot in wrestling si a devenit una dintre cele mai importante figuri in acest sport. Despre asta el scria in autobiografia „Soulman: The Rocky Johnson Story” ca este una dintre cele mai mari realizari ale lui.

Johnson, nascut si crescut in Nova Scotia, si-a inceput cariera la jumatatea anilor 1960 ca parte a National Wrestling Alliance. A fost primul afro-american ce a castigat titlurile la categoria grea in Sud, Georgia si Florida inainte de a se dedica wrestlingului cu WWE in 1983.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>