Published On: vin, ian. 31st, 2020

Share This
Tags

 

 

 

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ISG MIRCEA VODĂ, titular al proiectului “Modernizarea și reabilitarea plotului de irigații SPP 10 ISG, aparținând O.U.A.I. ISG Mircea Vodă, județul Brăila, din amenajarea hidrotehnică Ianca-Surdila Greci-etapa a II-a, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizarea și reabilitarea plotului de irigații SPP 10 ISG, aparținând O.U.A.I. ISG Mircea Vodă, județul Brăila, din amenajarea hidrotehnică Ianca-Surdila Greci-etapa a II-a”, propus a fi amplasat în județul Brăila, oraș Ianca extravilan -continuarea procedurii de emitere a aprobării de dezvoltare a proiectului, întrucât proiectul nu necesită efectuarea evaluării impactului asupra mediului și are un impact nesemnificativ asupra corpurilor de apă.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din județul Brăila, municipiul Brăila, Bdul Independenței, nr. 16, bloc B5, în zilele lucrătoare, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>