Published On: mar, dec. 17th, 2019

VIDEO: Liniile de tramvai de pe centura Brailei au ajuns sa tremure precum corzile unei viori prost acordate

Liniile de tramvai din Braila arata ca dupa bombardament. Cel putin, asa au ajuns sa se clatine cele de pe centura care duc spre Lacu Sarat, la fiecare trecere peste ele. Locul este parca unul blestemat pentru soferii braileni. In luna august a acestui an sparturile din asfalt au format acolo o groapa de mari dimensiuni, care ii obliga pe toti conducatorii auto sa franeze pentru a nu-si distruge autoturismele. S-a incercat o asfaltare de mantuiala insa acum situatia este ingrijoratoare. Liniile de tramvai tremura precum corzile unei viori ciupite de cauciucurile masinilor din trafic. Tonurile muzicale reiesite sunt unele grotesti, scoase de toti soferii satui fiind sa isi rupa masinile pe strazile din municipiu.

De precizat este faptul ca tremuratul liniilor de tramvai ce duc spre Lacu Sarat este in sincron cu lucrarile de ridicare a statiilor de autobuz smart din “miezul” Brailei. Doua lumi, aceeasi municipalitate, acelasi Braicar.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>