Published On: vin, dec. 20th, 2019

“Regele” voturilor PRO Romania pe judetul Braila ramane alaturi de Victor Ponta / “Eu eram alaturi de Victor Ponta inainte ca Tudose sa vina la partid”

Cristian Gabriel Ivan, creierul organizatiei judetene al ProRomania a deciz astazi sa isi reconfirme pozitia castigata prin munca, la ProRomania.

Nici nu imi trece prin cap sa renunt la munca mea de dragul unor jocuri politicianiste. Eu am venit la partid pentru ca am simtit ca aici este locul meu. Am adus sute de oameni la PRO Romania, nu cu “arcanul”, asa cum procedeaza majoritatea partidelor, ci explicandu-le oamenilor de ce cred in acest proiect. Constiinta mea de om sincer si onest nu poate fi transformata de nimeni intr-o “arma” indreptata impotriva convingerii unanime ca PRO Romania este o solutie pentru oamenii a caror majoritate nu a avut pana astazi o voce. Nu este nimic dezonorant mai mult decat sa indrepti constiinta oamenilor simpli impotriva propriilor convingeri”, a spus Cristian Gabriel Ivan.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>