Published On: vin, dec. 6th, 2019

Razie de amploare in Braila / Captura record de petarde si alte materiale pirotehnice

Politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au ridicat 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice detinute ilegal de un barbat de 47 de ani intr-un depozit inchiriat din Braila.
Miercuri, 4 decembrie, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Braila au confiscat, in urma unei perchezitii, cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice.

”Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Braila au desfasurat o perchezitie, la un depozit, de pe raza municipiului, inchiriat de catre un barbat, in varsta de 47 de ani, din Braila. Cu ocazia desfasurarii activitatii, politistii au descoperit cantitatea de 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice, incadrate la categoriile F1 – F3”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila. Intreaga cantitate de materiale pirotehnice, in valoare de 80.000 de lei, a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor. Pe numele barbatului de 47 de ani a fost deschis un dosar penal pentru operatiuni fara drept cu materiale pirotehnice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>