Published On: joi, dec. 5th, 2019

Politistii braileni sunt in alerta / Simona a plecat spre scoala dar nu a mai ajuns

La data de 04 decembrie, ora 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani, din oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că fiica sa, Mînică Simona – Mariana, în vârstă de 15 de ani, a plecat, în cursul aceleiaşi zile, în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că aceasta a plecat în jurul orei 12:00 către şcoala, dar nu s-a mai prezentat la orele de curs.

În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochii albaştri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare galben, colanţi de culoare închisă, fiind încălţată cu o pereche de pantofi tip sport de culoare roşu.

Pentru Mînică Simona – Mariana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>