Published On: joi, dec. 12th, 2019

O banda de hoti braileni au facut prapad in Spania / Au lasat pe intuneric un intreg oras

O banda de hoti braileni si galateni a dat o lovitura de proportii, in Spania. Acestia au furat un generator electric de 15 tone, din localitatea Alcala de Henares si au vrut sa-l duca la portul din Valencia, la 350 de kilometri distanta! Fiindca nu era un furt obisnuit, au avut nevoie si de un camion de mari dimensiuni si de o macara capabila sa ridice 15 tone, scrie libertatea

Pentru a isi duce isprava la bun sfarsit, hotii au furat inainte si un camion si o macara de care aveau nevoie! Comanda speciala le-a venit de la un om de afaceri roman, care le-ar fi promis 200.000 de euro pentru generatorul care costa circa o jumatate de milion de euro.

Dupa furtul din Alcala de Henares, 1.000 de locuinte au ramas fara curent electric. Furtul a avut loc in noaptea dintre 27 spre 28 noiembrie. Oamenii ramasi in bezna dupa furtul romanilor au dat alarma si hotii au fost prinsi cu incarcatura speciala la doar 7-8 kilomtri distanta.

Garda Civila a reusit sa puna mana pe unul dintre hoti, iar ceilalti participanti la jaful de proportii au fost identificati a doua zi. Cei cinci fac parte dintr-o retea de hoti de circa 100 de persoane, toti din judetele Braila si Galati, care actioneaza de cativa ani in Spania.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>