Published On: lun, dec. 23rd, 2019

Meirosu: Deputatul PSD Nicu Nita nu mai are ce cauta in PSD, pentru ca a sponsorizat PNL in campania electorala

La nici cateva ore dupa ce a intrat din nou in PSD filiala Braila, dar si in Grupul Parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, Emilia Meirosu a declansat un atac violent la adresa colegului ei, deputatul PSD Nicu Nita, pe care nu il mai vrea pe listele PSD la alegerie parlamentare viitoare.
In cadrul unei discutii din PSD, Meirosu a spus ca Nita nu mai merita un nou mandat, pentru ca asponsorizat PNL, ba chiar a negociat, inainte de a fi ales deputat ca fiica sa sa primeasca un log eligibil pe listele consilierilor municipali ai liberalilor.
Mai mult, Meirosu considera ca afacerile cu PNL prin care Nicu Nita a devenit milionar dintr-un simplu agricultor ar aduce deservicii partidului si le-a reamintit partenerilor de discutie ca, alaturi de liderul USR Braila Catalin Stancu, Nita a facut milioane din vanzarea terenurilor sale cumparate nu cu mult timp inainte unor lanturi de hypermarketuri care s-au “nimerit” fix pe terenurile deputatului PSD.
Surse din PSD Braila sustin ca Nicu Nita va fi tras pe linie moarta si i se va oferi postul de director al Companiei de Utilitati “Dunarea”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>