Published On: mie, dec. 11th, 2019

Inca un caz socant la Spitalul Judetean Braila / “Medicul pediatru mirosea a urina, avea dresurile rupte iar halatul plin de mizerie”

Inca un caz socant petrecut la Spitalul Judetean Braila. La o luna de cand Ana Maria Padurara s-a stins, dupa spusele rudelor din cauza unui lung sir de neglijenate medicale, inca o mama isi striga durerea.

Aceasta a povestit pe Facebook ca fiul ei a vomitat dupa ce a fost atins de un medicul pediatru de garda cu haine murdare si care mirosea a urina.

Incidentul s-a produs marti, la Spitalul de Urgente din Braila.

In seara aceasta m-am prezentat la UPU Braila, pediatrie copii, cu fiul meu si am avut socul vietii mele!! Medic pediatru de garda era pe sectie, jos, pe partea stanga, cum intri in spital este un mic cabinet al doctoritei Vasilescu Mioara!! De la intrare te ia un miros de urina, dna doctor mirosea a urina, dresuri fine rupte, parca hartanite de caini, papucii care trebuiau sa fie albi, rupti si au devenit culoarea urinii, iar cizmele lungi erau rupte si jupuite, fusta descusuta, iar halatul plin de mizerie, la fel ca si papucii!! Acest medic si-a permis sa puna mana pe fiul meu care a vomat ulterior la toaleta din spital. Fac mentiunea ca in mod repetativ a intrebat de dureri in gat, de burta, a scris intr-un caiet… iar eu am vrut doar sa-l vada un oftalmolog si doream doar trimitere de la Pediatrie la UPU.

Pe biletelul de trimitere, pentru ca nu avea tusiera sa mearga, a suflat in ea!! Desi am comentat la asistente, pentru ca i-au dat repede fiului meu cheia de a merge la baie pentru ca a trebuit sa ne spalam, dezinfectant… mi s-a adus la cunostinta ca dna doctor (…) este medic pediatru in cadrul spitalului UPU Braila, se stie de situatie, dar nu face nimeni nimic!! Inadmisibil ce se intampla”, a scris, pe Facebook, femeia.

Postarea este urmata de numeroase comentarii. Printre cei care au scris mesaje este o fosta pacienta a doctoritei care face acuzatii grave la adresa acesteia: „Si eu am patit-o cu aceasta doamna doctor… am mers doar pentru o raceala si a ajuns sa ma dezbrace aproape complet si sa ma intrebe de o suta de mii de ori daca mananc carnita. Era ciudata si-mi era frica, i-am zis mamei sa nu ma lase sa ma interneze… pana la urma am reusit sa scap doar cu o reteta, insa cand am mers la medicul de familie pentru a-i cere o parere, mi-a spus ca pe reteta erau multe antibiotice si pastile care nu aveau treaba cu raceala mea, erau pentru alte afectiuni!!!! Am avut mare noroc ca nu am luat imediat pastilele, ca cine stie ce mai pateam? Am aflat ulterior ca i-a murit familia si traieste in Chercea intr-un garaj, are probleme psihice si toata lumea cunoaste situatia, dar din lipsa de doctori o tin pe dansa”.

E jale ce se intampla in spitalele din Braila, incompetenta, indiferenta, nepasare. Toate aceste lucruri duc la pierderi de vieti omenesti si distrugerea familiilor pe viata!”, comenteaza o alta persoana.

Conducerea Spitalului de Urgenta din Braila spune ca va verifica informatiile care circula pe reteaua de socializare si sustine ca medicul acuzat are probleme personale. Pe numele femeii au mai existat reclamatii, dar medicul este pastrat in organigrama spitalului deoarece nu exista inlocuitori.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>