Published On: vin, dec. 6th, 2019

Handbalistele de la HC Dunarea Braila in forma buna la Campionatul Mondial din Japonia

Nationala feminina de handbal a castigat al doilea meci de la Campionatul Mondial de handbal, 29-24 (15-12) cu Senegal, si ramane in cursa pentru calificarea in Main Round. Urmatorul meci al nationalei Romaniei va avea loc marti, 3 decembrie, de la ora 12.00, cu nationala din Kazakhstan.

Cu Cristina Neagu in forma foarte buna, marcatoare a 13 goluri, Romania a controlat partida cu Senegal, desi au existat si caderi in joc. Tricolorele n-au avut emotii in fata unei nationale incomode, cu sase jucatoare din prima liga franceza, si au invins la final cu 29-24.

Cele doua handbaliste de la HC Dunarea Braila au evoluat in acest meci, dar doar Aneta Udristioiu a marcat de trei ori, din cinci aruncari, ea fiind pe teren 44 de minute si 51 de secunde. Elena Dache a jucat doar un minut si 21 de secunde si nu a aruncat nicio minge la poarta, avand insa un assist.

Braileanca Gabriela Perianu, care acum este componenta a CSM Bucuresti, a jucat 44 de minute si 34 de secunde si a marcat 3 goluri, din 8 aruncari, avand si 3 assist-uri, dar si doua eliminari de doua minute.

Pentru Romania au evoluat Dedu, Dumanska (portari), Neagu 13 goluri, Udristioiu 3, Perianu 3, Polocoser 3, Seraficeanu 2, Iuganu 2, Pintea 1, Ostase 1, Zamfirescu 1, Pristavita, Bacaoanu, Florica, Dache si Vizitiu.

Cealalta jucatoare de la HC Dunarea Braila prezenta la acest Mondial, Tamires Arraujo a jucat 54 minute si 56 secunde in meciul nationalei Braziliei cu Franta, incheiat la egalitate, scor 19-19. Pivotul Dunarii Braila a marcat 3 goluri din 4 aruncari, a avut un assist, dar si doua eliminari de doua minute.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>