Published On: lun, dec. 16th, 2019

EXCLUSIVITATE / Pro Romania are un nou coordonator interimar / Exista viata si dupa Tudose

Astazi, Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a desemnat un coordonator interimar al filialei brailene al partidului in persoana lui Cosmin Razmerita. Membru de baza al Pro Romania Braila, Razmerita sustine ca a dat dovada de disciplina in partid cand Emilia Meirosu le-a cerut sa demisioneze, dar si-a dat seama ca a fost manipulat si a decis sa se reinscrie, urmat de alte cateva zeci de membri aflati in aceeasi situatie.

Surse politice sustin ca Ponta a hotarat sa mai acorde o sansa demisionarilor de la varful filialei care si-au dat seama ca au fost trasi pe sfoara de Mihai Tudose si camarila sa si i-a cerut noului coordonator interimar sa ia toate masurile necesare astfel incat toti membrii Pro Romania Braila cat si cei manipulati sa demisioneze sa-si poata reconfirma apartenenta la Pro Romania.

”Astazi, am fost numit de Victor Ponta coordonator al filialei Braila. Eu doresc sa continui munca inceputa la Pro Romania. Regret ca m-am lasat manipulat si am demisionat, insa lucrurile au revenit la normal atat pentru mine cat si pentru alte cateva zeci de membri care s-au reinscris in partid”, a scris pe pagina sa de Facebook Cosmin Razmerita.

Mihai Tudose a creat o criza in filiala braileana a Pro Romania dupa ce a sustinut trecerea Guvernului Orban prin Parlament si a cerut apoi conducerii filialei sa-i determine pe membrii acesteia sa-si dea demisia. Tradarea lui Tudose s-a intors impotriva sa, pentru ca membrii Pro Romania pacaliti de el se reintorc in partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>