Published On: lun, dec. 23rd, 2019

Dupa ce a votat Guvernul Orban/ Deputatul Emilia Meirosu intra din nou in PSD / Brailenii spun ca motivul este prostia

Deputatul Emilia Meirosu si-a batut recordul nesimtirii. Dupa ce a parasit PSD pentru Pro Romania, dezgustata de politica dusa de Dragnea si a votat apoi cu doua maini Guvernul Orban, deputatul Meirosu Emilia a decis astazi sa se reinscrie in Grupul Parlamentar PSD din Camera Deputatilor.
Decizia Emiliei Meirosu arata o mare labilitate politica si psihica, pentru ca sa pleci din PSD ca este rau, apoi sa tradezi Pro Romania ca sa impui Guvernul Orban si, nu stim daca in final, sa ceri sa reintri in Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor este “ceea ce era de demonstrat”.
Intrebata de ce a facut acest lucru, Meirosu a refuzat sa dea vreo declaratie si s-a multumit sa rada tamp.
In locul ei au raspuns insa brailenii, care, in urma unui sondaj telefonic fulger realizat pe un esantion semnificativ realizat de o organizatie neguvernamentala care sprijina informarea alegatorilor despre candidatii la functii publice, Dialog XXI, spun ca doar nesimtirea, prostia si aroganta sunt singurele motive ale unei astfel de miscari in plan politic.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>