Published On: lun, dec. 23rd, 2019

De dragul lui Mihai Tudose, deputatul Emilia Meirosu si-a parasit familia / Copilul cel mic l-a rugat pe Mos Craciun sa-i aduca tatal inapoi

Strigat disperat de ajutor venit din sanul fostei familii Meirosu. Mezinul familiei deputatei Emilia Marilena Meirosu i-a cerut lui Mos Craciun sa ii aduca tatal inapoi, spun persoane din anturajul deputatei PSD care, dupa ce a ales Pro Romania, a decis sa se reintoarca in sanul “primitor” al primilor.

Din nefericire, caile politice i-au incurcat si caile inimii Emiliei. Ajunsa carpa de sters pe jos lui Mihai Tudose, Emilia nu i-a parasit doar pe cei din partid. A renuntat chiar la familia ei spalandu-si rufele murdare in public si luand decizia sa ii interzica tatalui oficial al copiilor sa-i mai vada!

Este dimineata zilei de 23 octombrie. Orele 9.00. Emilia Meirosu se comporta ca si cum copiii ei sunt facuti doar de ea si cere unei instante brailene sa dispuna ca tatal copiilor ei si fosta ei mare iubire sa nu isi mai poata vedea copiii decat daca isi cumpara un teleobiectiv. Instanta, parca fara sa remarce ca mama avea drept “casa” biroul ei mizer de parlamentar, la mezaninul unui bloc sub care fantomele trecutului bantuiau de ani de zile, stabilesc ca timp de doua luni tatal sa nu-si poata vedea sau suna sotia pentru a sti care este soarta copiilor lui.

Pe 5 decembrie 2019 incepe divortul dintre sotii Meirosu. Profesoara a mii de copiii isi da arama pe fata si da startul dramei unei familiii in care ambitiile politice ale femeiii au sapat la temelia acesteia.

Sotul, doborat de dorul copiilor, contesta decizia privind restrictia si castiga. Pe Emilia nu o mai intereseaza. Fluturii din stomacul ei se zbat pentru altcineva, pentru un fost militian. “Un nesimtit. Un jeg. Asta n-a fost in viata lui politist, ci doar militian, Laurentiu Coman. Un rahat de om care se dadea la femeile prietenilor sai. A venit si la mine, dupa ce cu o seara inainte a fost la o petrecere, invitat de iubitul meu, si mi-a propus sa ma culc cu el. A fost penibil, s-a tarat in genunchi pe holuri. Mi-a propus sa-mi fie sclav, sa fac ce vreau cu el. L-am dat pe usa afara!”, povesteste Catalina Paltineanu. Femeia a acordat un interviu pe larg despre acest subiect reporterilor nostri. Din decenta pentru cititori, vom putea prezenta interviul dupa ce il vom cenzura, pentru ca cererile “sclavului”, fostul politist Laurentiu Coman, depasesc orice imaginatie. Cand i-am povestit Catalinei Paltineanu despre noua cucerire a lui Coman, ne-a spus “poate ca doamnei deputat ii place sa fie dominatoarea lui Laurentiu, sau, mai stii, poate fac schimb”.

Astazi, Emilia Marilena Meirosu a ales sa renunte la familia ei pentru a-l sluji pe Mihai Tudose si pe Laurentiu Coman. A decis sa calce pe cadavre, inclusiv pe linistea copilului ei nevinovat de dorinta de marire a mamei sale si a celor din jurul ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>