Published On: mar, dec. 10th, 2019

Bronz pentru braileni la Campionatul European de Sambo

La Campionatul European de sambo pentru cadeti, competitie care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Riga, Romania a obtinut doua medalii de bronz. Ambele medalii au fost castigate de sportivi de la CSM Braila, pregatiti de antrenoarea Carmen Constantin. Andreea Marinescu si Paul Scurtu au obținut cele doua medalii de bronz, iar alți patru sportivi romani au obținut locuri 5, unul dintre acestea fiind obtinut tot de o sportiva din Braila, Maria Naidin.

CSM Braila a fost singurul club din Romania care a avut 3 sportivi în lotul pentru campionatele europene de sambo, unde au concurat sportivi nascuti între anii 2003-2005. Toti sportivii de la CSM Braila au avut evolutii foarte bune.

La categoria 48 kg, Andreea Marinescu, nascuta în 2003, si-a adjudecat medalia de bronz dupa ce a castigat cu scorul 8-0, meciul cu o reprezentanta a Frantei.

La categoria 66 kg masculin, Paul Scurtu, nascut în 2003, a fost la doar cateva secunde de accederea în finala, dar oricum medalia de bronz reprezinta un rezultat excelent pentru sportivul brailean.

La aceasta editie a europenelor de sambo, Maria Naidin, sportiva nascuta în 2005, s-a clasat pe locul al 5-lea la categoria 44 kg. O pozitie care puncteaza si care va fi recompensata printr-o premiere în bani de catre federatia de specialitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>