Published On: mar, dec. 3rd, 2019

Braileanca chinuita de sot timp de aproape un an / Filmul groazei: batai, bunuri distruse si amenintari

In cursul zilei de 30 noiembrie, politistii braileni l-au retinut pe un barbat, in varsta de 46 de ani, din municipiul Braila, banuit ca, in perioada decembrie 2018 – septembrie 2019, ar fi agresat-o fizic pe fosta sa concubina, in varsta de 43 de ani, ar fi hartuit-o, amenintat-o cu acte de violenta si i-ar fi produs distrugeri bunurilor personale.

Totodata, acesta ar fi incalcat, in mod repetat, si masurile impuse printr-un ordin de protectie.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, iar in cursul zilei de 01.12.2019, a fost prezentat unitatii de parchet, care a luat fata de acesta masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Pe numele sau a fost  intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, hartuire, distrugere si pentru incalcarea masurilor impuse printr-un ordin de protectie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>