Published On: vin, dec. 6th, 2019

Baiatul cu mierla-n gat, cautat pentru cucul din chiloti!

Dupa implantul de par facut de Mihai Traistariu, credem ca acum are nevoie de implant de pantaloni.
A fost pe val o buna perioada de timp si chiar a facut cinste Romaniei, prin participarea la concursul international de muzica „Eurovision”.
Pentru ca iubeste sa fie in atentia publicului, Mihai Traistariu s-a gandit la o metoda inedita de a atrage atentia fanilor sai. Ei, daca nu mai merge cu muzica, hai sa mearga cu fotografii deocheate!  Zis si facut.
Are postari tare ciudate pe reţelele de socializare, unde vorbeşte despre obsesia lui pentru oglinzile din hoteluri, despre parul lui în continua transformare, sau despre cât de sexy se crede.
La ultima schimbare de buletin a suferit o mare drama pentru ca cei de la evidența populației nu au vrut sa îi faca poza de buletin în chiloți.


Artistul a recunoscut ca s-a folosit de ipostazele deocheate pentru a ramane in atentia fanilor sai. Daca nu te ajuta muzica, sa te ajute…fizicul!

„Am zile cand mi-e rusine cu postarile mele duse la extrem… Dar ce sa fac daca altfel nu mai reusesc sa atrag atentia asupra mea ?! Spuneti-mi voi… Ce sa fac ? De ce credeti ca emisiunile cu circ si scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile cand se promova cultura, arta… Omul de azi e într-o continua alergatura… Si nu-i mai atrage atentia nimic. Decat… galagia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul… Pacat! Mare pacat! Multi din colegii de breasla au abandonat barca. Si s-au orientat catre altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Traistariu, pe contul lui de Instagram. 

Orice muzician talentat ştie ca în fiecare dimineata trebuie sa faci vocalize: Ma, mi, mu…, nu poze deocheate in oglinda…
Chiar daca unii l-au criticat, Mihai Traistariu a avut un singur scop: acela ca oamenii care i-au iubit muzica si care l-au cunoscut drept personaj monden, sa nu uite de el. Insa, fanilor le e frica sa mai faca poze selfie cu el, sa nu cumva sa isi dea pantalonii jos.
Insa, acum, adio depresie. Pozele in lenjerie intima i-au adus iar notorietatea dorita, ba chiar si concerte.

Daca e cumintel, Mos Craciun ii va aduce o pereche de pantalonasi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>