Published On: lun, dec. 30th, 2019

Anunt

SC BONA AVIS SRL  cu sediul în Oras Ianca, jud. Braila, anunță depunerea solicitării de obținere a autorizației integrate de mediu pentru activitatea care se desfășoară în județul Brăila, oraș Ianca, Calea Brăilei, nr. 3.

Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale la punctul  6.4. a) Exploatarea abatoarelor cu o capacitate de productie de peste 50 de tone carcase pe zi.

Solicitarea de obținere a autorizației de mediu se referă la o instalație existentă care a suferit o extindere a capacității de producție.

Natura deciziei posibil a fi adoptată de Agenția pentru Protecția Mediului Brăila este emiterea autorizației integrate de mediu sau respingerea solicitării.

Informațiile privind impactul potențial asupra mediului a activității pentru care se solicită obținerea autorizației integrate de mediu se pot obține de la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din municipiul Brăila, Bdul Independenței nr. 16, bloc B5, în zilele de luni-joi între orele 8.30-15.30.

Observațiile, sugestiile și propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila  sau prin email la adresa office@apmbr.anpm.ro, în termen de 30 de zile de la depunerea solicitării.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>