Published On: vin, dec. 13th, 2019

Anunt

Share This
Tags

 

LIPAN RADEL si LIPAN VALENTINA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘’Construire spalatorie in regim de autoservire’’,propus a fi amplasat in jud. Braila, oras Ianca, Calea Brailei  nr.86: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei  pentru Protectia Mediului Braila din mun.Braila, B-dul Independentei, nr.16, Bl.B5, de luni pana vineri, intre orele 9,00-13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.ro-sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data plubicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>