Published On: mar, dec. 10th, 2019

Anunt

Share This
Tags

NICOARA ILEANA, NICOARA  MIHAELA SI NICOARA SAGINA ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA DECIZIEI APM BRAILA DE INCADRARE A PLANULUI URBANISTIC ZONAL PUZ PENTRU OPERATIUNI NOTARIALE-DEZMEMBRARE TERENURI IN VEDEREA CONSTRUIRII, IMPLEMENTAT IN JUD. BRAILA MUN. BRAILA T32, P 253/11, P 253/12 SI P253/15: PLANUL NU NECESITA REALIZAREA EVALUARII DE MEDIU SI SE SUPUNE PROCEDURII DE ADOPTARE FARA AVIZ DE MEDIU.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL APM BRAILA-MUN. BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI NR 16, BL B5 IN ZILELE LUCRATOARE INTRE ORELE 9.00-13.00, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET: WWW.APMBR.ANPM.RO, SECTIUNEA REGLEMENTARI/AVIZUL DE MEDIU/ DRAFTURI ACTE DE REGLEMENTARE.

OBSERVATIILE PUBLICULUI SE PRIMESC IN SCRIS LA SEDIUL APM BRAILA, INTRE ORELE 9.00-13.00, IN TERMEN DE 10 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>