Published On: lun, dec. 30th, 2019

“Afacere de iarna” dejucata de politistii braileni/ Pietele din municipiu luate cu asalt de oamenii legii

In zilele de 28 si 29 decembrie, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au confiscat cantitatea de 70 de kg de materiale pirotehnice.

In dimineata de 28 decembrie, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase sprijiniti de politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au desfasurat o perchezitie, la domiciliul unui barbat, in varsta de 46 de ani, din Braila.

Cu ocazia desfasurarii activitatii, politistii au descoperit cantitatea de 186 bucati artificii, 100 bucati petarde si 9 baterii artificii, incadrate la categoriile F2 – F3.

De asemenea, la data de 29 decembrie, politistii, impreuna cu jandarmii l-au depistat in flagrant, intr-o piata din municipiu, pe un barbat de 33 de ani, din judetul Buzau, care oferea spre vanzare cantitatea 10 kg de materiale pirotehnice, incadrate la categoriile F2 – F3.

Intreaga cantitate de materiale pirotehnice, in valoare de peste 5.000 de lei a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de operatiuni fara drept cu articole pirotehnice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>