Published On: mar, nov. 12th, 2019

VIDEO: Scene socante in fata IPJ Braila / “M-am saturat de viata! Vreau să fiu arestat in locul altuia!”

Scene socante, petrecute acum cateva zile, ies la iveala astazi, printr-o postare pe o retea de socializare. Filmarea il are in prim plan pe un brailean de 53 de ani care s-a prezentat in fata politistilor din cadrul IPJ Braila cu o dorinta pe cat de ciudata, pe atat hotarata, aceea de a fi arestat. Chiar barbatul marturiseste ca nu a savarsit niciun delict, dar chiar si asa isi doreste sa ajunga in arest, pentru ca, spune el “S-A SATURAT DE VIATA!”.

Filmarea, in care barbatul isi exprima dorinta, a fost postată pe facebook. Se pare ca a fost realizata chiar de un politist. Vazand ca nu are sorti de izbanda in fata omului legii, care se incapataneaza sa nu il aresteze, barbatul pleaca cu o dezamagire profunda.

Se pare ca cel ce va fi tras la raspundere pentru intreaga scena tragi-comica este chiar politistul care a filmat barbatul in fata IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>