Published On: mie, nov. 20th, 2019

UPDATE: Infobraila a descoperit un cuib de prostituate si proxeneti / Anuntata, politia nu s-a dus la locul faptei, ci a cerut sa vobesca inainte cu reporterii de la Infobraila

UPDATE: Politia s-a miscat intr-un mod remarcabil, ceea ce le dorim in continuare.

Stirea initiala

Placa turnata a prostitutiei din Romania ramane in continuare municipiul Braila. Surse din cadrul SRI au dezvaluit reporterilor nostri ca Braila se afla pe primul loc in exportul de carne vie pentru pietele europene si asiatice.

Astazi, reporterii Infobraila au descoperit ceea ce politia se face ca nu stie, si anume ca exista “cuibul de postituate si de racolare ale acestora”. In timp ce se documentau pentru o ancheta privind prostitutia din Braila, reporterii nostri au descoperit pe strada Mioritei numarul 87bis un astfel de “CUIB”.

Ca totul este “militarizat” o dovedeste faptul ca, in momentul in care am inceput sa fotografiem zona, a iesit din fata portii de la numarul 87 bis o prostituata imbracata in halat roz care vorbea la telefon. Imediat dupa ce a sunat, la fata locului au sosit trei indivizi cu varste cuprinse intre 23-25 de ani care ne-au amenintat ca daca nu plecam de la fata locului, vom avea probleme foarte mari. Nu intelegem cum politistii brailenis s-au grabit sa ia informatii de la reporterii Infobraila, in loc sa trimita la fata locului un echipaj care sa verifice spusele noastre.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>