Published On: lun, nov. 4th, 2019

Un PSD-ist a SUBESTIMAT in cel mai josnic mod brailenii / Anticampanie pe Facebook cu poze vechi si ingalbenite cu scopul de a prosti alegatorii

Anti-campanie de doi lei la Braila. Un cunoscut PSD-ist brailean, renumit pentru activitatea “remarcabila” din spatiu virtual, incearca sa afunde PNL-ul in noroi, cu imagini vechi, de ani de zile ani. Cultura politica a dumnealui ori nu este actualizata de vreo cativa ani buni, ori nu exista deloc. Doar asa se explica faptul ca, in dorinta de a infunda liberalii, publica imagini din campaniile electorale trecute ca si cum ar fi imagini surprinse in aceste zile de campanie.

Domnule Sloata Nicolae, o fi fost Braila pesedista pana acum atat in vorbe cat si in gandire, putand fi manipulata cu doua-trei imagini prost editate, dar de aceasta data chiar ati SUBESTIMAT in cel mai josnic mod brailenii, crezandu-i in stare sa pice in capcane prost tesute. Faptul ca pe pelerinele din imagini este inscriptionat ACL, acronim pe care domnul Nicolae mai mult ca sigur nu o cunoste, facem pentru domnul dansul, si pentru alti cetateni necunoscatori, un scurt istoric al Aliantei Crestin Liberale care a luat nastere in 2014 si tot in acelasi an a si “murit”.

De la Wikipedia citire: “In anul 2014 Partidul Democrat Liberal si Partidul National Liberal au decis sa nominalizeze un candidat comun pentru alegerile prezidentiale din 2014 si sa fuzioneze in viitor. Tot din dorinta de a forma un mare partid de dreapta, in data de 21 iulie 2014 Mihai Razvan Ungureanu a anuntat ca Forta Civica a fuzionat cu Partidul Democrat Liberal. In data de 22 iulie 2014 presedintii PDL si PNL au anuntat ca numele aliantei va fi „Alianta Crestin Liberala”.

Dupa turul II al alegerilor prezidentiale din 2014, presedintele PD-L Vasile Blaga a anuntat ca ACL nu mai exista si ca se va forma un nou PNL.”

Intentia noastra nu este de a susutine un partid sau altul, ci de a bloca a ceste atacuri murdare si de a milita pentru o campanie in care OAMENII COMPETENTI se lupta pe fata cu toate armele, nu cu sageti murdare de rahat, aruncate in mediul virtual.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>