Published On: joi, nov. 14th, 2019

Suferinta parintilor Anei Maria, luata in deradere de “Dinca” / “Fata ta era urmatoarea noastra victima. Voiam sa o violam, si sa o transam

A trecut aproape o saptamana de cand Ana Maria Paduraru, tanara mamica din Braila moarta, asa cum spun parintii, in urma unor culpe medicale, a fost condusa pe ultimul drum. Lacrimile pe obrajii parintilor nu contenesc sa curga zi si noapte, sfasiind inimile a mii de braileni marcati si revoltati de drama Anei. In mijlocul acestei mari suferinte, parintii au mai primit o lovitura ingrozitoare, lovitura i-a socat si indignat in acelasi timp.

Pe pagina sa de Facebook, tatal Anei Maria a primit mesaje de la un cont cu numele Ghiorghe Dinca, un cont fake bineinteles. Cineva, folosind un nume fals pe numele monstrului din Caracal, a luat in deradere suferinta unor parinti macinati de durere. “Fata ta era urmatoarea noastra victima, acum nu o mai putem viola, omora si sechestra. Voiam sa o violam, sa o ducem la produs si sa o transam”, scrie persoana din spatele contului  “Gheorghe Dinca”.

Ca raspuns la aceasta glume morbida, domnul Paduraru, tatal Anei-maria, a publicat un mesaj dur pe retelele de socializare, si vrea ca autoritatile sa ia masuri in acest caz.

Un tata care isi pierde copilul si un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai sa il facem vedeta, poate asa vede cineva sa se sesiseze, sa-i facem un dosar penal acestui individ“, a scris tatal Anei Maria.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>