Published On: Dum, nov. 10th, 2019

Rezultate partiale exit-poll / Cu cine intra Iohannis in turul doi? / Extaz in PSD

Peste 9 milioane de romani au votat astazi. Lectia democratiei, invatata la Braila! 45,35% dintre brailenii cu drept de vot au contribuit la creionarea viitorului tarii. In total, in judetul Braila au fost deschise 280 de sectii de votare iar dintr-un total de 287.500 de braileni inscrisi pe liste, 130.400 au pus stampila pe viitorul Romaniei. Daca cei din municipiu au participat activ la alegerea viitorului presedinte al Romaniei, cu un procent de aproape 48%, brailenii din Faurei, Ianca si Insuratei au tras in jos procentul participarii la vot, in cel din urma oras inregistrandu-se o prezenta de doar 32,74%.

Primele rezultate ale exit-poll de la ora 21.00 il pozitioneaza pe Klaus Iohannis pe primul loc cu un procent de 39%, urmat de Viorica Dancila 22,5%, iar pe al treilea loc, Dan Barna cu un procent de 16.4%. Aceste prime informatii reprezinta datele culese de sociologi pana la ora 19.30, si nu includ rezultatele din diaspora.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>