Published On: mie, nov. 20th, 2019

Razboi in PNL Braila / Sabotaj si soptiri fine la ureche, cu duhoare de guma molfaita

PNL Braila a devenit jungla in care asa zisii “lei grei” au ajuns sa se manace intre ei. Motivul, SUPREMATIA. Conform cotidianului Jurnal de Braila, familia Ionita ar atenta la stabilitatea partidului printr-o serie de actiuni puerile, menite sa destabilizeze liberalii braileni. Se pare ca sintagma “in uniune sta puterea” nu mai caracterizeaza partidul, razvratirile familiei Ionita avand miros de guma mestecata la rece. Iata ce relata cotidianul brailean ieri: “De mai bine de un an de zile, in PNL Braila, troneaza o stare de tensiune si incertitudine creata de familia deputatului Ionita. Desi nu au recunoscut niciodata, oficial, cei din conducerea PNL, se pare ca doamna deputat si-a intins bine tentaculele pentru a-i sopti finut lui Orban la ureche, cum ar fi sa preia conducerea PNL Braila – alaturi de sotul ei, consilierul local Sorin Ionita – care s-a facut remarcat prin faptul ca rumega celebra guma de mestecat, in timpul sedintelor de Consiliu Local Municipal.

Autoarea articolului continua sirul acuzelor subliniind faptul ca sotii Ionita saboteaza “partidul mama”, dorindu-si ca actuala conducere a PNL Braila sa obtina un scor cat mai prost la alegerile prezidentiale, astfel incat PNL sa se transforme in Ionita&Co.  Aceasta declara, si nu oricum, ci cu dovezi, asa cum bine mentioneaza in articol, ca sotii Ionita, alaturi de proaspatul liberal Catalin Canciu, administreaza, in comun cu celebrul cont ”anonim” Irina Bacalu, grupul ”Braila intre rau si bine”. Pe acest grup, desi majoritatea postarilor ar trebui sa fie despre Braila, Irina Bacalu plus alte conturi false se antreneaza in atacuri constante asupra conducerii PNL Braila, atacuri care nu sunt moderate ci incurajate de familia Ionita si restul administratorilor acestui grup.”

Reamintim ca in luna octombrie, conform unor informatii date pe surse, deputatul Antoneta Ionita putea reprezenta propunerea PNL pentru Ministrul Sanatatii. Informatiile s-au dovedit neadevarate, iar doamna Ionita a ramas tot pe plan local, alaturi de sotul specializat in molfaiala ostentativa.

Contactata telefonic de catre redactorul Infobraila, doamna deputat nu a dorit sa dea vreo declaratie in privinta celor citate mai sus, ba chiar s-a aratat deranjata de telefonul primit. Problema este ca in privinta molfaitului sotului, doamna deputat nu s-a aratat la fel de iritata.  Ultima sedinta CLM Braila din septembrie a fost presarata, pe alocuri, cu molfait de guma si amintirea unor reguli de bun simt. In rolul principal, Sorin Ionita, sotul doamnei deputat. Astfel ca, in urma acestei demonstratii cu duhoare de guma folosita, in presa au aparut articole care il infatisau pe liberalul domn Ionita morlaind ostentativ guma in plenul sedintei de consiliu municipal, consiliu din care face parte, in calitate de consilier. Intreaga molfaiala o puteti urmari aici.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>